Korisnici Netfliksa pišu da je ovo najgori film koji je Adam Sendler snimio

Izvor: B92, 07.Mar.2024, 09:07

Korisnici Netfliksa pišu da je ovo najgori film koji je Adam Sendler snimio

Adam Sendler je prošle godine oduševio korisnike Netfliksa komedijom "You Are So Not Invited to My Bat Mitzvah" i animiranim filmom "Leo", ali ovogodišnja saradnja s najvećim striming servisom nije mu počela jednako uspešno

Naime, na Netfliks je 1. marta stigla naučnofantastična drama "Spaceman", koja se već našla na meti kritičara i publike. Glavne uloge u drami igrali su Adam Sendler, Keri Maligan, Kunal Najar, Izabela Roselini i Pol Dano.

Film prati češkog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << astronauta koji je poslat na svemirsku misiju u blizini Jupitera. Usamljeni astronaut putem razmišlja o svom životu na Zemlji i napetim odnosima s trudnom suprugom koju je ostavio samu kako bi otišao u misiju. O svojim problemima priča s drevnim stvorenjem koje je pronašao u letelici.

Kritičari imaju podeljena mišljenja o Sendlerovom najnovijem filmu. Velik broj negativnih recenzija doveo je do ocene od 50% na portalu Rotten Tomatoes.

Gledaoci su svoja mišljenja o "Spacemanu" podelili na društvenim mrežama.

"Zaspao sam gledajući ga. Kada sam ugledao pauka, to mi je bio znak da ugasim film", napisao je jedan korisnik, prenosi Unilad.

"Ovo je zasad najgori film godine. Moja je greška bila u tome što sam ga pogledao do kraja, očekujući neki preokret", dodao je drugi.

"Užasan film. Adam Sendler treba se drži komedija, po mom mišljenju", napisao je treći.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.