Kontroverzni reditelj priprema novi uznemirujući projekat

Izvor: B92, 26.Nov.2020, 22:14

Kontroverzni reditelj priprema novi uznemirujući projekat

Kanadski reditelj Gzavjer Dolan priprema se za svoj TV debi.

Autor ostvarenja kao što su "Matthias et Maxime", "The Death and Life of John F. Donovan", "Juste la fin du monde", "Mommy", "Tom à la ferme", "Laurence Anyways", "Les amours imaginaires" i "J'ai tué ma mère" sada sprema svoju TV seriju - i to psihološki triler.

Naziv serije je "The Night Logan Woke Up", a imaće pet epizoda zasnovanih na pozorišnom komadu čiji je autor Mikel Mark Bušard. Dolan, osim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << što će režirati seriju, u njoj će i glumiti.

Radnja serije smeštena je u rane 1990-te, a glavni likovi su Mimi i njen brat Žuls, koji su i najbolji prijatelji sa Loganom. Momci su u bejzbol timu i upravo su osvojili regionalni šampionat, dok Mimi mašta da postane glumica u pozorištu. Njih troje maštaju u selidbi o SAD, ali uoči svog 17. rođendana Logan siluje 14-godišnju Mimi.

To će potpuno uzdrmati dve porodice.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.