Konobar je dobio ogromnu napojnicu samo zbog jedne male, ali bitne stvari

Izvor: B92, 21.Avg.2016, 18:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konobar je dobio ogromnu napojnicu samo zbog jedne male, ali bitne stvari

Konobar Kasi Simons (32) je imao još jedan običan dan na poslu kada se pojavila žena koja ga je totalno šokirala.

Naime, žena mu je ostavila 500 dolara napojnice za račun od 37 centi i poruku na salveti u kojoj je objasnila zašto je baš Kasi zaslužio ovu nagradu.

"U ime porodice Salaven želim da vam se zahvaim što ste osoba kakva jeste. Na jedan od najdepresivnijih dana u godini (treću godišnjicu smrti moga oca), mojoj majci ste ulepšali dan. Ona ne prestaje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da se smeje otkad ste učinili to što ste učinili. Ponudili ste se da joj platite račun u radnji i rekli joj da je prekrasna žena", napisala je ćerka žene koju je Simons zatekao da plače u prodavnci i odlučio da joj ulepša dan, prenosi “WFAA”.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.