Konkurs za najbolju studentsku kratku priču VI PIŠITE, MI NAGRAĐUJEMO

Izvor: B92, 25.Apr.2023, 10:41

Konkurs za najbolju studentsku kratku priču VI PIŠITE, MI NAGRAĐUJEMO

Povodom Svetskog dana knjige i autorskih prava, Glasnik sa velikim zadovoljstvom i ove godine organizuje konkurs za najbolju studentsku kratku priču, pod sloganom: VI PIŠITE, MI NAGRAĐUJEMO.

Pravo učešća imaju svi studenti koji se školuju u Republici Srbiji, a priča s kojom se konkuriše mora biti napisana na srpskom jeziku, obima do 10.000 karaktera, uz uslov da nije objavljivana do sada. Konkurs je otvoren do 1. juna.

Na konkursu se može učestvovati samo s >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << jednom pričom, a Glasnikov urednički kolegijum izabraće 15 najboljih priča, koje će biti objavljene u knjizi Najbolja kratka priča 2023. godine.

Prva tri nagrađena autora dobijaju i Glasnikova izdanja u vrednosti od 15.000, 10.000 i 5.000 dinara.

Učesnici svoje radove mogu dostaviti u elektronskoj formi na imejl: kontakt@slglasnik.com, uz ime i prezime, adresu, broj telefona i skeniran važeći indeks.

Više informacija o svemu možete dobiti na imejl adresi: kontakt@slglasnik.com.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.