Konkurs za mlade muzičare - gudačka  reprezentacija nastupiće u Dubaiju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Okt.2021, 13:05

Konkurs za mlade muzičare - gudačka reprezentacija nastupiće u Dubaiju

Violinista Stefan Milenković i nacionalna platforma Srbija stvara raspisuju konkurs za izbor najtalentovanijih virtuoza gudačkih instrumenata u Srbiji od 18 do 26 godina, koji će predstaviti zemlju nastupom na Svetskoj izložbi EKSPO 2020 Dubaji, saopšteno je danas iz Vlade Srbije.

Gudačka reprezentacija mladih nastupiće sa Stefanom Milenkovićem na proslavi Dana državnosti Srbije 15. februara 2022. godine u Dubaiju.

Konkurs je otvoren do 7. novembra 2021. godine, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << a prijavu, koju čine formular, zvanična biografija i video snimak do 10 minuta, potrebno je poslati posredstvom forme koja je dostupna na zvaničnom sajtu platforme Serbiacreates.rs, navodi se u saopštenju.

Po završetku konkursa, stručni selektorski tim na čijem čelu se nalazi Milenković, odabraće grupu muzičara koji će na Svetskoj izložbi predstaviti specijalno koncipiran program za tu priliku.

Tokom decembra i januara muzičare će pripremati Milenković.

Svim mladim muzičarima, koji budu odabrani na konkursu za nastup na Svetskoj izložbi, biće obezbeđeni put, smeštaj i boravak u Dubaiju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stefan Milenković i platforma Srbija stvara raspisali konkurs za gudačku

Izvor: NoviMagazin.rs, 19.Okt.2021

Violinista Stefan Milenković i nacionalna platforma "Srbija stvara" raspisali su danas konkurs za izbor najtalentovanijih mladih virtuoza gudačkih instrumenata u Srbiji, od 18 do 26 godina, koji će predstaviti zemlju nastupom na Svetskoj izložbi "EКSPO 2020 Dubai" u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Konkurs za mlade muzičare koji će predstavljati Srbiju u Dubaiju

Izvor: Radio 021, 19.Okt.2021

Violinista Stefan Milenković i nacionalna platforma Srbija stvara raspisuju konkurs za izbor najtalentovanijih virtuoza gudačkih instrumenata u Srbiji od 18 do 26 godina.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.