Konkurs za fantastične priče o vinu

Izvor: Art-anima.com, 17.Avg.2011, 17:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konkurs za fantastične priče o vinu

Organizacioni odbor 11. Festivala fantastične književnosti u Pazinu otvorio je konkurs za kratke priče o vinu.
Traže se priče iz domena naučne fantastike, fentezija ili horora, koje na bilo koji način obrađuju ili koriste tematiku ili motive vina.
Na konkurs se primaju radovi pisani na srpskom, hrvatskom i srodnim jezicima, dužine do 10 novinskih kartica (18.000 slovnih mesta, uključujući i razmake).
Priče moraju biti originalne, tj. neobjavljene, pri čemu se objavljenom >> Pročitaj celu vest na sajtu Art-anima.com << pričom smatraju svi radovi koji su štampanim ili elektronskim putem pruženi na uvid javnosti.
Priče se šalju odštampane na papiru, potpisane imenom i prezimenom autora. U prilogu treba dostaviti detaljne podatke o autoru: kontakt, kratku biografiju i bibliografiju, a u koverti s pričom OBAVEZNO treba priložiti CD sa pričom u elektronskom obliku (u .rtf datoteci, bez posebnih formatiranja teksta). 
Konkurs je otvoren do 10. maja 2012. godine, a radovi se šalju na adresu: Pučko otvoreno učilište u Pazinu (za priče o vinu), Šetalište Pazinske gimnazije 1, 52000 Pazin, Hrvatska.
Članovi žirija će odabrati najbolje radove, koji će biti štampani u zajedničkoj zbirci.
Priče neće biti rangirane, niti će se za njih dobijati nagrade, ali će autori čiji se radovi nađu u zbirci biti pozvani na njeno premijerno predstavljanje koje će se održati na 11. Festivalu fantastične književnosti, avgusta naredne godine u Pazinu i Brtonigli.

Nastavak na Art-anima.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Art-anima.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Art-anima.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.