Konkurs kikindske biblioteke za mlade čitaoce - Book trailer

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Mar.2021, 13:54

Konkurs kikindske biblioteke za mlade čitaoce - Book trailer

Da se mladim generacijama knjiga i čitanje mogu približiti na njima pristupačniji način, pokazuju u kikindskoj Narodnoj biblioteci "Jovan Popović". Naime, i ove godine, četvrti put zaredom, kikindska biblioteka raspisala je nagradni konkurs za najbolji trejler za knjigu - Book trailer. Svi zainteresovani mladi čitaoci svoje video zapise o omiljenim knjigama treba da pošalju najkasnije do 5. maja.

Osnovne propozicije konkursa ostale su iste. Između ostalog, trejler ne može >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << biti kraći od 30 sekundi i duži od 10 minuta, jedan autor može da učestvuje sa najviše dva rada - jedan samostalni i jedan grupni, a grupu čini najviše pet članova. Na konkurs se mogu prijaviti mlade generacije čitalaca – kako najmlađi, tako i oni nešto stariji čitaoci do 20 godina starosti.

Radove treba poslati na mejl kultura@kibiblioteka.org.rs - koristiti wetransfer, a obavezno je napisati razred, školu, kontakt telefon i kratak opis trejlera.

U kikindskoj biblioteci očekuju da će odziv mladih čitalaca i ove godine biti veliki. Svi radovi prošlogodišnjih finalista mogu se videti na Fejsbuk stranici https://www.facebook.com/biblioteka.jovanpopovic/ ,a za dodatne informacije zainteresovani se mogu obratiti u Narodnoj biblioteci "Jovan Popović", kao i na mejl kultura@kibiblioteka.org.rs.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.