Koncertni film Tejlor Svift zaradio tokom vikenda neverovatnu sumu novca

Izvor: B92, 16.Okt.2023, 22:38

Koncertni film Tejlor Svift zaradio tokom vikenda neverovatnu sumu novca

Koncertni film Tejlor Svift zaradio je tokom vikenda širom sveta 123,5 miliona dolara, nešto manje od prvobitnih procena, saopštio je danas distributer AMC Theaters.

AMC je u nedelju predvideo da će globalni ukupan iznos za "Tailor Svift: The Eras Tour" biti između 126 i 130 miliona dolara, za prikazivanje od četvrtka do nedelje.

Oko 92,8 miliona dolara od ukupnog svetskog iznosa došlo je iz Sjedinjenih Američkih Država i Kanade, saopštio je AMC, prenosi Rojters.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
"The Eras Tour" i dalje drži rekord za najplaćeniji koncertni film u istoriji. Prethodni rekorder, film Džastina Bibera iz 2011. godine "Nikad ne reci nikad" sakupio je 99 miliona dolara širom sveta tokom prikazivanja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.