Koncert studenata Akademije umetnosti u Novom Sadu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Sep.2020, 06:37

Koncert studenata Akademije umetnosti u Novom Sadu

Koncert studenata Akademije umetnosti pod nazivom Inovacije biće održan u okviru projekta „Umetnost, komunikacija, mediji“ i programa izložbe „Muzički intermeco“ u 18 časova u Spomen-zbirci Pavle Beljanski.

Projekat je odobren za finansiranje kao jedan od projekata iz poziva Inovacije Pokrajinskog sekretarijata za visoko obrazovanje i naučnoistraživačku delatnost. „Umetnost, komunikacija, mediji“ je i deo Erasmus KA2 projekta DEMUSIS koji je odobren od strane >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << EAECEA fonda. Mladi umetnici uključeni u projekat se kroz radionice obučavaju da u kratkom vremenu sami organizuju i realizuju program koji će izvoditi u alternativnim prostorima gradskih sredina.

Ovim programom, Spomen-zbirka Pavla Beljanskog obeležava Dane evropske baštine 2020. Ovogodišnjom temom manifestacije Dani evropske baštine „Nasleđe i obrazovanje“, ističe se njihova povezanost, sa ciljem da se pokaže potencijal nasleđa kao vrednog izvora za učenje, ali i kao inspiracije za budućnost.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.