Koncert posvećen pesmama Vlade Divljana

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Jan.2021, 15:27

Koncert posvećen pesmama Vlade Divljana

Koncert za sve ljubitelje pesama Vlade Divljana, održaće se na Kolarcu, u nedelju, 7. februara, u 19 časova, najavili su organizatori.

Sastav (ne)normalni sviraće pesme iz svih perioda Divljanove karijere, tako da će deo repertoara činiti i najveći hitovi grupe Idoli.

Za ovu priliku, kao gost večeri, bas gitaru će svirati Zdenko Kolar, član legendarnih Idola i čovek koji je pratio Vladu Divljana tokom gotovo cele karijere.

Pored Zdenka, na scenu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << velike dvorane Kolarčeve zadužbine će se popeti i Bojan Gluvajić, iz benda "Ničim Izazvan", kao i Sara Vučenović (violončelo) i Ljuba Miodragović (ukulele).

Sastav (ne)normalni čine Anja Aleksić - violina, Nenad Jelenković - vokal, akustična gitara, Milan Jančurić - saksofon, klarinet, Igor Martinko - harmonika, gitara, Miloš Jovanović - klavir, Attila Benke - bubnjevi, Branislav Pavlović - bas gitara.

Vlada Divljan je bio lider legendarne beogradske novotalasne postave benda Idoli.

Preminuo je 5. marta 2015. godine.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Koncert posvećen pesmama Vlade Divljana 7. februara

Izvor: B92, 26.Jan.2021

Koncert za sve ljubitelje pesama Vlade Divljana, održaće se na Kolarcu, u nedelju, 7. februara, u 19 časova, najavili su organizatori...Sastav (ne)normalni sviraće pesme iz svih perioda Divljanove karijere, tako da će deo repertoara činiti i najveći hitovi grupe Idoli...Za ovu priliku, kao gost...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.