Koncert Zafira i Vasila Hadžimanova u Mikseru

Izvor: B92, 29.Apr.2015, 11:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koncert Zafira i Vasila Hadžimanova u Mikseru

Zafir Hadžimanov i Vasil Hadzimanov sa svojim kvartetom i gostima, nastupiće 16. maja u Mikseru.

U pitanju je koncert koji će obilovati pesamama sa festivala bivše Jugoslavije, makedonskim baladama, šansonama, melodijama iz mjuzikla i naravno džeza.

Koncert će biti pun sećanja, uspomena i emocija jednog doajena koji traje i u svojim sedamdesetim i jednog vrsnog umetnika koji nastavlja dinastiju Hadžimanov.

Na sceni će im se kao gosti pridružiti i >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << glumci – pevači, Sonja Josić, prvakinja SNP-a Novi Sad, Zafirova pozorišna supruga Golde, iz kultnog mjuzikla "Violinista na krovu" i Ivan Bosiljčić , član Narodnog Pozorišta u Beogradu i prva zvezda srpskog muzičkog teatra, sa kojim je Zafir igrao u nezaboravnim "Les miserables" („Jadnici“) i mjuziklu „Rebeka“ Opere -teatra Madlenianum.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ivan Bosiljčić i Sonja Josić gosti Zafira i Vasila Hadžimanova

Izvor: Story, 29.Apr.2015

Zafir Hadžimanov i Vasil Hadžimanov sa svojim kvartetom spremaju za vas koncert pun lepih pesama sa festivala bivse Jugoslavije, makedonskih balada, šansona, melodija iz mjuzikla i naravno džeza..promo foto..Koncert pun sećanja, uspomena i emocija jednog doajena koji traje i u svojim sedamdesetim...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.