Izvor: SEEcult.org, 13.Dec.2018, 17:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koncert: Misa u h-molu / In memoriam Saša Britvić

J. S. Bach: Misa u h-molu, BWV 232, 'In memoriam Saša Britvić', u izvedbi Hrvatskog baroknog ansambla, održat će se u nedjelju, 16. prosinca 2018. u Hrvatskom glazbenom zavodu u Zagrebu, s početkom u 20 sati. Djelo će biti predstavljeno u suradnji s varaždinskim glazbenicima - dirigentom Anđelkom Igrecom i zborom Chorus angelicus. Pozivnica

Nastavak na SEEcult.org...






Povezane vesti

Koncert i prezentacija u Muzeju grada Splita

Izvor: SEEcult.org, 14.Dec.2018, 11:52

U utorak, 18. prosinca u 16 sati, u Muzeju Grada Splita održat će se koncert u suradnji s glazbenicima iz Beča - violinistom Mario Hossenom i violončelistom Attilom Pasztorom. U koncertnom programu sudjeluju Vesna Podrug, klavir, i Wladimir Kossjanenko na violi.  

Nastavak na SEEcult.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEcult.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEcult.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.