Kompanija plaća 1.000 dolara za gledanje svih filmova iz franšize Paklene ulice

Izvor: B92, 10.Maj.2023, 19:25

Kompanija plaća 1.000 dolara za gledanje svih filmova iz franšize Paklene ulice

Jedna kompanija želi da plati zainteresovanima 1.000 dolara za gledanje svakog filma Paklene ulice.

FinanceBuzz, informativna stranica koja nudi savete i preporuke vezane za novac, traži pravog kandidata da bude njihov novi regulator potraživanja. Prema veb stranici, na popisu poslova stoji da kompanija traži nekoga ko će pomoći u "proceni automobilske štete u svih 10 filmova".

"Uoči predstojećeg izdanja Fast X-a 19. maja, tražimo nekoga ko će gledati >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << svih 10 filmova u franšizi Paklene ulice. To je preko 20 sati intenzivne sage, tokom koje ćete pratiti štetu od svih automobilske nesreće. Naš tim će iskoristiti vaše nalaze da proceni uticaj nesavesne vožnje iz franšize na osiguranje“, navode iz kompanije.

Međutim, osim što će odabranom kandidatu platiti 1000 dolara, Finance Buzz je dodao da će dodeliti i dodatnih 100 dolara da pokriju troškove strimovanja, ulaznica i grickalica.

"Ne postoji legendarnija franšiza filmova o automobilima od Paklenih ulica, čiji se uspeh meri milijardama", piše Finance Buzz, napominjući da, uprkos zvezdanoj glumačkoj ekipi i epskim vratolomijama, pravi razlog uspeha franšize su automobili.

Finance Buzz je dodao da će regulator potraživanja evidentirati sve saobraćajne nesreće koje su rezultirale štetom, uključujući broj nesreća, stepen štete i koji automobili su učestvovali u nesrećama u svih 10 filmova. "Koristićemo vaše beleške kao osnovu za predstojeću priču o Finance Buzzu“, naveli su.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.