Komedija Džek i Džil u bioskopima od 19. januara

Izvor: Kontra magazin, 11.Jan.2012, 13:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Komedija Džek i Džil u bioskopima od 19. januara

Urnebesna komedija "Džek i Džil" (Jack And Jill) na redovnom bioskopskom repertoaru biće od 19. januara! "Džek i Džil" je film koji prati život Džeka Sedlstajna (Adam Sendler), uspešnog marketinškog magnata iz Los Anđelesa, koji ima prelepu ženu, decu i svake godine se užasava jednog događaja: posete za Dan Zahvalnosti njegove sestre bliznakinje, koju takođe tumači Adam Sendler. Džil je veoma zahtevna i pasivno-agresivna osoba, koja ušuškani Džekov život okreće naopačke. Pored Adama Sendlera, koji ovim ulogama dokazuje da je jedan od najvećih komičara današnjice, glavne uloge tumače Kejti Holms i dobitnik Oskara, Al Paćino.

Nastavak na Kontra magazin...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Komedija Džek i Džil uskoro u našim bioskopima (Video)

Izvor: Svet plus, 11.Jan.2012

Urnebesna komedija ldquo;Džek i Džil rdquo; (Jack And Jill) na redovnom bioskopskom repertoaru biće od 19. januara! Pogledajte u nastavku radnju i trejler filma i spremite se za dobru zabavu.

Nastavak na Svet plus...

Komedija "Džek i Džil" u bioskopima

Izvor: B92, 11.Jan.2012

Komedija "Džek i Džil" (Jack And Jill) u kojoj Adam Sendler tumači dve uloge- uspešnog marketinškog magnata Džeka i njegovu sestru, na redovnom bioskopskom repertoaru biće od 19. januara...Film prati Džek i Džil, blizance koji su tokom odrastanja bili su veoma bliski. Ali, kada se Džek odselio,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kontra magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kontra magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.