Izvor: Danas, 09.Avg.2023, 23:17

Kolosalni arhitekta reči koji je uvek bio za korak ispred: Održana komemoracija Davidu Albahariju u Jevrejskom kulturnom centru

Ni sat i po koliko je trajala komemoracija Davidu Albahariju (1948-2023) koja je održana večeras u Jevrejskom kulturnom centru, u sali prepunoj njegovih prijatelja i poštovalaca nije moglo da obuhvati ličnost i delo ovog pisca i prevodioca, izuzetnog oca, supruga, prijatelja, vlasnika apsolutnog sluha...O njemu su najpre govorila njegova deca Natan i Beki, zatim je Hor Horkestar otpevao "Davidov pečat" s kojom su često nastupali na piščevim književnim večerima.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.