Ko je ponosni vlasnik? Pramen kose legendarnog pevača i kompozitora vredi 12.000 dolara

Izvor: B92, 09.Feb.2016, 21:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko je ponosni vlasnik? Pramen kose legendarnog pevača i kompozitora vredi 12.000 dolara

Dovoljno je da se izgovori ime čuvenog britanskog benda Bitlsi i ljudi doslovno “polude“.

Bitlsi su bili najveće rok zvezde šezdesetih i sedamdesetih godina prošlog veka. Žene su ludele za njima i padale u nesvest na njihovim koncertima. Napisali su neke od najvećih pesama koje su obeležile muzičku industriju za sva vremena. Eksprimentisali su muzikom, ali i sa narkoticima.

Pramen kose Džonan Lenona koja se nalazi u privatnoj kolekciji njegovog frizera se >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << smatra “suvim zlatom“, a odsečena je u toku priprema za rolu u filmu “How I Won the War“ (Kako sam pobedio rat).

Deo Lenonove kose koji datira još od 6. spetmebra 1966. godine vredi neverovatnih 12.000 dolara.

Lenonov pramen je trenutno na aukciji i čeka se sledeća ponuda u vrednosti od 13.000 dolara.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

(VIDEO) ČUVAO GA FRIZER IZ HAMBURGA: Pramen kose Džona Lenona na aukciji dostigao 12.000 dolara

Izvor: Kurir, 10.Feb.2016, 12:05

Pramen legendarnog muzičara megapopularne grupe Bitlsi, Džona Lenona, već je na aukciji dostigao cenu od 12.000 dolara, a aukcija će trajati još 11 dana...Source: Lock of Lennon's hair set for auction by ReutersNews on Rumble..Pramen kose dužine desetak centimetara čuvao je frizer iz Hamburga,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.