Književni program na 3. Festivalu epske fantastike

Izvor: Art-anima.com, 02.Apr.2015, 22:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Književni program na 3. Festivalu epske fantastike

Treći Festival epske fantastike u organizaciji udruženja "Mač i magija" održaće se u Domu omladine 04. i 05. aprila 2015. godine.

Festival se održava dva puta godišnje, a pored uobičajenih programskih celina kada su slične konvencije u pitanju, što podrazumeva organizaciju RPG turnira, Cosplay takmičenja, predstavljanja viteških udruženja i sl, na ovoj manifestaciji se održavaju tribine i promocije posvećene književnoj fantastici.

U subotu, 04. aprila na tribinskom >> Pročitaj celu vest na sajtu Art-anima.com << programu od 15 do 17 časova govoriće pisci Miloš Petković ("Perunov hroničar"), Dejan Stojiljković ("Duge noći i crne zastave") i Branislav Janković ("O vukovima i senkama"). A drugog dana Festivala, u istim terminima publici će se predstaviti Aleksandar Tešić ("Kosingas"), Nebojša Petković ("Poslednji grad") i Nenad Gajić ("Slovenska mitologija").

U nedelju od 18 časova biće održano predavanje "Vampiri u mitologiji", koje će voditi Sreten Petrović autor studije "Srpska mitologija - U verovanju, običajima i ritualu".

Cena dnevne ulaznice iznosi 150 dinara.
 

Nastavak na Art-anima.com...






Povezane vesti

Festival epske fantastike za vikend u Domu omladine Beograda

Izvor: Blic, 03.Apr.2015, 16:44

Festival epske fantastike biće održan ovog vikenda u Domu omladine Beograda u organizaciji društva “Mač i magija”. Treći festival fantastike posetiocima će ponuditi turnire, tribine, viteška druženja, predstave, predavanja, animirane filmove....Festival će svečano biti otvoren u subotu...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Art-anima.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Art-anima.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.