Izvor: Danas, 21.Jul.2023, 17:47

„Klima u halama ne radi, Hitna pomoć više puta intervenisala“: Da li se u niškoj Juri u vreme toplotnog talasa hladi samo menadžment?

  U niškoj fabrici Jura, u kojoj je inače zaposleno oko 2.700 radnika, klima uređaji ne rade ni u vreme aktuelnog toplotnog talasa, a Hitna pomoć je više puta intervenisala jer je radnicima pozlilo, kazali su danas odbornici koalicije “Niš, moj grad” i sindikalni aktivista i uzbunjivač Rade Rašović.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Odbornik Miodrag Stanković: Obezbediti normalne uslove za rad u Juri, zaposleni se žale da rade u pregrejanim halama i mokrom odećom

Izvor: JUGpress.com, 21.Jul.2023

NIŠ..Na poziv velikog broja zaposlenih, odbornici Koalicije Niš, moj grad posetili su danas zaposlene u kompaniji Jura i razgovarali o uslovima rada...“Država Srbija je dala subvencije za svako radno mesto, Ministarstvo rada je u obavezi da vodi računa o položaju radnika i njihovom statusu u odnosima...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.