Kikindski teatar ponovo na prinudnoj pauzi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Mar.2021, 19:56

Kikindski teatar ponovo na prinudnoj pauzi

Nakon što je koronvirus potvrđen kod jednog člana glumačkog ansambla kikindskog Narodnog pozorišta, tek nastvljena pozorišna sezona u kikindskom teatru ponovo je prekinuta.

Usled tih okolnosti, otkazuje se za večeras u 19 sati najavljeno izvođenje predstave “Mirgorod”, kao i dalji nastavak teatarske sezone u Kikindi.

Izvođenjem predstave “Ordinacija“, anasmbl kikindskog Narodnog pozorišta je 5. februara nastavio pozorišnu sezonu, prekinutu u novembru >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << prošle godine zbog epidemije koronavirusa.

I pored želje da se glumci vrate na scenu, a publika u pozorišnu salu, epidemija koronavirusa ne posustaje, pa nastavak teatarskog života u Kikindi ostaje upitan.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.