Kikindski teatar nastavlja sezonu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Feb.2021, 17:40

Kikindski teatar nastavlja sezonu

Večerašnjim izvođenjem predstave “Ordinacija“, urađene po tekstu Slobodana Simića, a u režiji Nenada Gvozdenovića, anasmbl kikindskog Narodnog pozorišta nastavlja pozorišnu sezonu, prekinutu u novembru prošle godine zbog epidemije koronavirusa.

Nastavak teatarskog života u Kikindi uslovljen je i određenim izmenama u režimu rada, koje su zapravo kompromis zbog epidemiloške situacije.Naime, predstve će se tokom februara igrati samo petkom, sa početkom u 19 sati, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << umesto svkog utorka i subote od 20 sati, kako je publika u Kikindi navikla. I publika će morati da ispoštuje sve epidemiološkr mere prilikom ulaska u pozorišnu salu, a biće redukovn i broj raspoloživih mesta.

Podsećamo, nova teatarska sezona u kikindskom Narodnom pozorištu otvorena je 10. oktobra premijerom predstve „Kovači“, koja je nakon premijernog izvođenja odigrana još smao dva puta. I predstava “Kovači” biće na repertoaru kikindskog teatra tokom februara.

Još jedna lepa vest stiže iz Narodnog pozorišta u Kikindi. Naime, u drugoj polovini marta, ukoliko pre svega epidemiloške okolnosti budu povoljne, ansambl kikindskog teatra premijerno će izvesti komad Jovana Sterije Popovića “Laža i paralaža”, čiju režiju potpisuje Stevan Bodroža.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.