Kejt Buš šokirana jer joj je serija Stranger Things proslavila staru pesmu: Svet je poludeo

Izvor: B92, 23.Jun.2022, 21:00

Kejt Buš šokirana jer joj je serija "Stranger Things" proslavila staru pesmu: "Svet je poludeo"

Britanska pevačica Kejt Buš, čija je numera “Running Up That Hill” iz 1985. godine zbog neverovatne popularnosti aktuelne serije “Stranger Things” oborila rekorde i osvojila top liste, priznaje da je iznenađena i misli da je ceo svet poludeo.

“To je jednostavno izvanredno. To je tako sjajna serija. Mislila sam da će numera privući pažnju. Ali, jednostavno nisam zamišljala da će biti ovako nešto. Tako je uzbudljivo. Ali je zaista šokantno, zar ne? Mislim, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ceo svet je poludeo”, iskreno je saopštila Buš.

Podsetimo, pesma Bušove dospela je na prvo mesto britanske liste, ali i svetskih top lista, 37 godina nakon što je objavljena.

Sa 63 godine, Buš je najstarija žena na vrhu liste, a pesma je ušla u istoriju jer joj je trebalo najviše vremena da od premijere dođe do vrha.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.