Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Dec.2008, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kejdž kao predsednik Sadat

SAN FRANCISKO - Nikolas Kejdž uskoro za 40 miliona dolara počinje sa snimanjem serije u kojoj će glumiti pokojnog egipatskog predsednika Anvara el Sadata.

Muhamed Anvar Muhamed el Sadat (1918-1981) je nasledio Nasera, a 1978. je s izraelskim premijerom Beginom dobio Nobelovu nagradu za mir zbog približavanja Egipta Izraelu, ali i izopštenost iz arapskog sveta.

Nikolas Kejsž planira da izgubi šest kilograma pre početka snimanja sredinom 2009, javlja „Popboks".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Cage el Sadat

Izvor: Popboks, 29.Dec.2008

Nicholas Cage uskoro za 40 miliona dolara počinje sa snimanjem serije u kojoj će glumiti pokojnog egipatskog predsednika Anvara el Sadata. Muhamed Anvar Muhamed el Sadat (1918-1981) je nasledio Nasera, a 1978. je s izraelskim premijerom Beginom dobio Nobelovu nagradu za mir zbog približavanja Egipta...

Nastavak na Popboks...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.