Izvor: Kontra magazin, 01.Okt.2009, 23:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Katy Perry ponovo vodi dodelu MTV nagrada

Američka pevačica i autorka, Katy Perry, biće voditeljika dodele nagrada MTV Europe Music Awards 2009 (EMA). U petnaestogodišnjoj istoriji dodele MTV-jevih evropskih muzičkih nagrada, Katy je jedina izvođačica do sada koju su dva puta zaredom pozvali da bude voditeljka događaja. Ona će svoju čuvenu energiju i entuzijazam pokazati na pozornici tokom dodele koja će se uživo prenositi na MTV-ju iz dvorane O2 World iz Berlina u četvrtak, 5. novembra u 21 sat. Posle izuzetno uspešnog debitantskog nastupa na dodeli nagrada EMA 2008, koju je otvorila jašući na gigantskom balzamu za usne (Cherry Chapstick), i na kojoj je osvojila nagradu u kategoriji Best New Act, Katy se vinula u stratosferu kao prava globalna muzička izvođačica, a ove godine se vraća još veća i bolja na predstojeću Dodelu koju će moći da prati više od 502 miliona MTV-jevih obožavalaca u Evropi i širom sveta. Osim toga, Katy će ove godine stati rame uz rame s Beyonce, Lady GaGa, Shakirom i Leonom Lewis jer je nominovana u kategoriji Best Video za svoj veliki hit Wakin Up in Vegas . Komentarišući vest, Katy je rekla: Prošle godine sam se ludo zabavljala na dodeli EMA i velika mi je čast što su me ponovo pozvali. Pre dve godine bila sam XXXX, a sada sam, uz izvođače kojima se zaista divim, već drugi put na čelu jednog od najvećih muzičkih događaja na svetu! Katy je stekla slavu 2008. godine svojim debitantskim singlom I Kissed A Girl koji se sedam nedelja zadržao na 1. mestu Billboardove top-liste Hot 100. U toku prošle godine, pesma je postala svetski hit u više od 30 država. Njen sledeći album One of the Boys ostvario je platinasti tiraž, a usledila su izdanja Hot N Cold i aktuelni hit Waking Up in Vegas . Katy će se na pozornici dodele EMA 2009 pridružiti Green Day, Leona Lewis i Tokio Hotel uz mnoge druge izvođače i prezentere. Po broju nominacija za dodelu EMA 2009. vode Lady GaGa i Kings of Leon sa po pet nominacija. Još uvek možete glasati za Best Regional Act 2009. U konkurenciji su: Darkwood Dub, Dubioza Kolektiv, Elvis Jackson, Lollobrigida i Superhiks. Dodela MTV-jevih evropskih muzičkih nagrada jedan je od najprestižnijih svetskih muzičkih događaja uživo. U 2008. godini dodela EMA zabeležila je više od 4 miliona posetilaca na stranici www.mtvema.com i više od 100 miliona glasova na internetu. Za više informacija o dodeli MTV Europe Music Awards 2009 - i za glasanje - posetite: www.mtvema.com i www.mtv.rs

Nastavak na Kontra magazin...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ket Peri voditeljka MTV EMA nagrada

Izvor: Mondo, 01.Okt.2009

Američka pevačica Keti Peri biće voditeljka ovogodišnje dodele MTV EMA nagrada koje će biti održane u Berlinu 5. novembra.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kontra magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kontra magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.