Kapičić ponovo u velikom holivudskom hitu, ne mogu da mu nađu zamenu

Izvor: B92, 13.Apr.2023, 13:09

Kapičić ponovo u velikom holivudskom hitu, ne mogu da mu nađu zamenu

Rajan Renolds, producent i glavni glumac filmova o stripovskom antiheroju Dedpulu, počeo je da sastavlja glumačku ekipu za treći deo filma "Dedpool", prenosi Deadline.

Prema poslednjim informacijama, u filmu će svoje uloge ponoviti Morena Bakarin i srpski glumac Stefan Kapičić.

Podsetimo, Morena Bakarin je u prethodna dva nastavka igrala Vanesu, Dedpulovu romantičnu partnerku, a Kapičić otelotvoruje Kolosa, džinovskog mutanta čelične kože.

Pored >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << njih dvojice, filmu se vraćaju Hju Džekman, koji igra Vulverina, i Ema Korin, koja je glumila princezu Dajanu u Netfliksovom filmu "The Crown", i Metju Mekfadijen, koji se proslavio ulogom gospodina Darsija u filmu "Ponos i predrasude" ( 2005).

Film će režirati Šon Levi, čiji opus čine uglavnom komedije, pa možemo očekivati da i "Deadpool 3" krene u tom pravcu. Levi je ranije radio sa Renoldsom na Netflikovom "Free Guy" (2021).

Pored Renoldsa i Levija, u produkciji filma će učestvovati Kevin Fajgi, predsednik studija Marvel, koji označava Dedpulov ulazak u Marvelov filmski univerzum (MCU).

"Deadpool 3" će početi da se prikazuje u novembru 2024.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.