Kakva je sudbina festivala Exit u vreme pandemije? VIDEO

Izvor: B92, 24.Apr.2020, 18:24

Kakva je sudbina festivala Exit u vreme pandemije? VIDEO

Zbog pandemije virusa Covid-19, do sada su širom sveta otkazani mnogi muzički nastupi, koncerti i festivali. Sudbina Exit festivala, koji bi ove godine trebalo da se održi jubilarni 20. put, za sada još uvek nije poznata.

Trenutno nema zvanične potvrde da li će se ove godine održati jedan od najpopularnijeg festivala u Evropi, iako se o tome raspravljalo na jučerašnjoj konferenciji štaba za vanredne situacije autonomne pokrajine Vojvodine.

Odluka o održavanju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << festivala donosiće se u zavisnosti od epidemiološke situacije, izjavio je na jučerašnjoj konferenciji pokrajinski sekretar za zdravstvo Zoran Gojković.

A koje projekte sprovodi Exit fondacija, poslušajte u video-prilogu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.