Kako promeniti stvarnost

Izvor: SEEcult.org, 19.Mar.2017, 20:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako promeniti stvarnost

Zagrebačko kazalište mladih gostuje 23. januara u Narodnom pozorištu u Beogradu predstavom “Noćni život”, u režiji Paola Mađelija, nastaloj prema drami Ivana Vidića, u kojoj grupa nezadovoljnih ljudi zauzima gradski trg i na njemu podiže barikadu. “Noćni život”, čija je praizvedba bila u decembru 2016. godine, govori o “sveopštem i raširenom stremljenju, gotovo pa čežnji današnjice – kako napraviti opštu i sveobuhvatnu promenu društvene, ekonomske, političke i duhovne stvarnosti”.

Nastavak na SEEcult.org...






Povezane vesti

Rožić: Utvrdićemo kako je došlo do prekrečavanja murala

Izvor: N1 televizija, 20.Mar.2017, 17:33

Član Gradskog veća Novog Sada za kulturu Dalibor Rožić izjavio je da će grad utvrditi kako je došlo do prekrečavanja murala francuskog umetnika Remeda u tom gradu...Rožić je kazao da grad neće dozvoliti da se "dnevnopolitička retorika bespotrebno nametne u kulturi grada", aludirajući na protest...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEcult.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEcult.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.