Kako je Bred Pit pre mnogo godina uvredio Margo Robi i time joj predvideo budućnost VIDEO

Izvor: B92, 12.Jul.2023, 09:58

Kako je Bred Pit pre mnogo godina uvredio Margo Robi i time joj predvideo budućnost VIDEO

Glumica Margo Robi ovih dana puni stupce medija zbog svoje uloge u filmu Barbi.

Zanimljivo je da je Bred Pit pre mnogo godina predvideo da bi ona mogla da glumi najpoznatiju lutku na svetu, a fanovi su iskopali stari video koji je sada postao viralni hit.

U jednom intervjuu Pit je rekao Robi: "Ti si kao Barbi." Margo je izgledala pomalo uvređeno iako je dobila kompliment od holivudske zvezde. "Ne, nisam", odgovorila mu je uz začuđen izraz lica. Sad kad je glumica doslovno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Barbi, video se širi internetom.

"Predvideo je budućnost", "Ona je rođena da bude Barbi", "Dokazao je poentu", "Ona nije kao Barbi, ona je doslovno Barbi", "Kako se neko može uvrediti kad ga Bred Pit opiše kao Barbi?", "On je uvek u pravu", samo su neki od komentara ljudi na video.

Inače, Margo Robi se zbog glavne uloge u filmu i doslovno pretvara u Barbi svakim pojavljivanjem u javnosti. Nakon što je glumica na svetskoj premijeri filma oduševila spektakularnom replikom haljine kakvu nosi verzija lutke iz 1960. godine, fanovi su uočili i brojne druge podudarnosti.

Naime, Margo se tokom svakog pojavljivanja na promocijama filma proteklih meseci pojavila u nekim od prepoznatljivih kostima barbika.

Podsećamo, Margo Robi rekla je da je "šokirana ljubavlju koju fanovi iskazuju prema tom filmu" uoči početka njegova prikazivanja u bioskopima širom sveta.

"Znam koliko smo bili uzbuđeni zbog ovog filma i nadala sam se da će i drugi osetiti to uzbuđenje, ali vratilo nam se toliko entuzijazma i uzbuđenja, čak sam šokirana, jako šokirana", rekla je Robi za Reuters na svetskoj premijeri filma u nedelju u Los Anđelesu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.