Kajli Džener pozirala toples i pita se kako je to biti nepoznat

Izvor: B92, 14.Okt.2016, 18:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kajli Džener pozirala toples i pita se kako je to biti "nepoznat"

Najmlađa iz klana Kardašijan/Džener otvorila se po pitanju slave i svojih usana...

Kajli Džener pozirala je za časopis Complex na čijoj se naslovnici našla u toples izdanju noseći samo rukavice i donji veš u boji kože od lateksa.

Fotografije je snimila Kajlina dugogodišnja saradnica Saša Samsonova koja je na svom Instagramu podelila i par videa na kojima je Kylie prekrivena ilustracijama umetnika Takašija Murakamija.

Kajli je u intervjuu progovorila >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << o tome kako se nosi sa slavom i sa neprestanim spominjanjem njenih usana koje je korigovala estetski.

"Ne mrzim svoj život", rekla je. "Srećna sam. Ali ako me pitate za paparace i to što ne mogu da vodim normalan život, mogu samo reći da sam poznata, kako osećam, celog života. Samo me zanima kakav je osjećaj biti nepoznat."

Dodala je da slava nije loša, ali da je odrastanje pred očima javnosti verovatno najteža stvar.

"Pokušavaš da odrasteš i grešiš, a svi gledaju", prokomentarisala je.

Rekla je da je lagala da nije stavljala filere jer nije želela da bude loš uzor svojim sledbenicama.

"Nisam želela da ljudi misle da moraju da idu ne zahvate kako bi se osećali bolje. Ali je njima bilo gore što lažem jer je bilo očigledno", dodala je. "Volela bih da sam bila iskrena od početka."

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.