Kada klinci raskidaju: Devojčica završila vezu preko poruka

Izvor: B92, 02.Jul.2015, 20:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kada klinci raskidaju: Devojčica "završila" vezu preko poruka

Razvoj tehnologije omogućio je onima koji nisu hrabri da raskinu uz pomoć poruka. Ovo nije preporučljivo jer pre ili kasnije srešćete osobu sa kojom ste raskinuli na taj način.

Roditelji obično ne shvataju ozbiljno kada njihova deca tinejdžeri pričaju o svojim velikim ljubavima. Međutim, tinejdžeri više nego ozbiljno shvataju kako ljubav treba da funkcioniše i na čemu je veza zasnovana.

Medi Nikens je postavila na Tviteru fotografije na kojima se mogu videti >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << poruke njene mlađe sestre koja raskida sa svojim dečkom. Njena sestra ima jedanaest godina i vrlo je ozbiljna u svojim namerama.

“Čula sam da si otišao u park sa Natali. Zašto si me prevario, Džoi? Dala sam ti šansu dva puta i verovala sam kada si mi rekao da me voliš, ali izgleda da to nije istina”, napisala je Medina sestra.

Džoi je pokušao da objasni da se samo se družio sa Natali, ali devojčica nije htela da prihvati objašnjenje, uz opasku da joj se ne obraća kada je sretne u školi i da ga ne voli.

“Ti si meni kupila piće u ‘Starbaksu’ što znači da me ipak malo voliš”, pokušao je da se izvuče Džoi.

Ali onda je usledio poslednji udarac od devojčice koja je završila ovaj “bolan” raskid.

“Nosi se Džoi. Ding, ding, ding. Oh, šta je to? O da, to je lift koji poručuje da nisi na mom nivou. Ja sam pobedila u ovoj borbi. Ovaj put je stvarno gotovo”, završila devojčica.

Ne znamo kako je Džoi podneo ovaj raskid, ali “letelo je perje” očigledno.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.