“KRISTALI” PONOVO DOLAZE U NIŠ

Izvor: kult-URA.com, 14.Apr.2015, 15:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“KRISTALI” PONOVO DOLAZE U NIŠ

Beogradski pop-rock bend “Kristali” održaće koncert u niškom klubu “Feedback” u petak, 17. aprila. Kao domaća podrška, muziku će pre i nakon koncerta puštati Trenchtown Senior.
Koncert je zamišljen kao presek celokupne karijere benda i na njemu će biti zastupljene pesme sa svih dosadašnjih izdanja, sa akcentom na prvi istoimeni album “Kristali” iz 1994. godine. Do sada iza sebe imaju četiri studijska albuma: “Kristali” (1994), “Dolina ljubavi” (1997), “Sve što dolazi” (2001) i “Samo bluz” (2013), kao i jedan “live” album – “Live@Studio 6″ (2004).
Ime grupe “Kristali” ne odnosi se ni na jedan kristal posebno. Ime je optimistično, baš kao i muzika i stav prema životu....

Nastavak na kult-URA.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta kult-URA.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta kult-URA.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.