KONCERT AUTORSKIH NIŠKIH BENDOVA U KLUBU “FEEDBACK”

Izvor: kult-URA.com, 14.Nov.2014, 20:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KONCERT AUTORSKIH NIŠKIH BENDOVA U KLUBU “FEEDBACK”

U nedelju, 7. decembra u niškom klubu „Feedback“ održaće se zajednički koncert tri autorska benda iz Niša, sa početkom od 21:00. Na ovom koncertu zajedno će pred niškom publikom nastupiti sastavi “Paydo Komma”, “There.” i “Ventil”.
There.” je instrumentalno-kosmički post rok sastav iz Niša. Iza sebe ima veliki broj nastupa kao i EP izdanje “Session 4″. Ovaj petočlani bend nastao je 2011. godine u Nišu.
Ventil” je niški bend formiran septembra 2012. godine i svoje stvaralaštvo opisuju kao sintezu različitih pravaca. Bend je do pre mesec dana funkcionisao kao trio, ali u želji da upotpune svoj zvuk bend će nastaviti rad kao petorka.
Paydo Komma” je niški...

Nastavak na kult-URA.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta kult-URA.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta kult-URA.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.