KOJI JE VAŠ IZBOR? Film je fenomenalan! Nikad u životu ga više neću pogledati! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Nov.2019, 15:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KOJI JE VAŠ IZBOR? "Film je fenomenalan! Nikad u životu ga više neću pogledati!" (VIDEO)

Previše mučno.

Film "Rekvijem za san" jasan je pobednik rasprave o odličnom filmu koji ljudi ne bi hteli nikad ponovo da pogledaju.

Rasprava je počela nakon što je komičarka Rouz Matafeo napisala: "Koji je najbolji film koji više nikad ne želite da pogledate? Ili bar još dugo?"

Psihološka drama režisera Darena Aronofskog iz 2000. godine prikazuje pakao zavisnosti od droga, a upravo realni prikaz onoga kroz što zavisnici prolaze bio je razlog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zašto je taj film bio najčešći odgovor.

"Jednom sam pogledao 'Rekvijem za snove' i to mi je dovoljno", napisao je jedan korisnik Twittera.

"'Rekvijem za san.' Nikad više, i to baš mislim nikad", dodao je drugi.

"To je neverovatno snažan film o opasnosti koja preti od droga i tome kuda ona može odvesti čoveka. Međutim, mislim da ga neću moći ikad više pogledati. Tako je mučan u prikazima situacija. Odličan film, ali ne mogu", napisao je treći.

Radnja filma odvija se u Njujorku, a temelji se na knjizi istog imena Hjuberta Selbija. U filmu Džared Leto, Elen Barstin, Dženifer Koneli i Marlon Vajans glume četiri osobe koje se bore sa zavisnošću. Barstin je nominovana za Oskara za ulogu udovice Sare Goldfarb, koja se navuče na amfetamine pokušavajući da smrša pre gostovanja na televiziji.

Drugi odlični filmovi koje su korisnici Twittera naveli bili su "Soba" iz 2015 za koju je Bri Larson osvojila Oscara, "Revolutionary Road" s Leonardom DiCaprijem i Kate Winslet, "The Road" iz 2009. i "Ples u tami" iz 2000.

OGNJEN AMIDŽIĆ PIJAN VODIO EMISIJU: Sve priznao! Probao je marihuanu, lagao gledaoce, prati muške komentare na Instagramu svoje supruge (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.