Izvor: RTS, 07.Apr.2023, 19:34

На Јарињу приведен лекар из КБЦ Kосовска Митровица

Лекар запослен у KБЦ у Kосовској Митровици Никола Тодоровић приведен је на прелазу Јариње док је возио малолетну децу у општину Србица, на породичну крсну славу, саопштила је Канцеларија за Косово и Метохију.
Како се наводи у саопштењу, припадници >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << косовске полиције зауставили су га због недостајуће докумантације за децу, извели децу из возила и малтретирали Тодоровића пред њима, а када им се успротивио, привели су га.
Kанцеларија за Kосово и Метохију одмах је ангажовала адвоката ухапшеном Тодоровићу.
"Реч је о још једном случају иживљавања од стране косовске полиције која свакодневно тражи изговоре и оправдања да би малтретирала и приводила Србе, а случај Тодоровића издваја се по томе што је малтретирање доживео пред троје деце од дванаест, осам и пет година и то на славу", истиче се у саопштењу Канцеларије за Косово и Метохију.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.