Južni vetar dobija pojačanje iz Holivuda

Izvor: B92, 20.Nov.2021, 19:56

"Južni vetar" dobija pojačanje iz Holivuda

Glumac Miloš BIković i reditelj Miloš Avramović potvrdili su da će se ekipi serije u novoj sezoni pridružiti poznati holivudski glumac

Kako je Miloš Biković napisao na društvenim mrežama, poznati glumac Majkl Medsen bi trebalo da glumi u sledećoj sezoni serije.

"Dobrodošao u ekipu Južnog vetra! Majkl Medsen će igrati jednu od uloga u sledećoj sezoni serije Južni vetar", napisao je Miloš na Twitteru.

Ovu vest je potvrdio i reditelj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Miloš Avramović koji je podelio glumčevu fotografiju na Instagramu i poželeo mu dobrodošlicu.

"Dobrodošao u ekipu, Majkl Medsen. Službeno! Ide rokanje!" napisao je Avramović u opisu

Majkl Medsen za sobom ima bogato glumačko iskustvo, a gledaoci su do sada mogli da ga vide u filmovima poput Kil BIll, Hateful Eight, Reservoir Dogs i Doni Brasko.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.