Još jedna prerana smrt: U javnost dospela informacija o tragediji poznatog pevača! (FOTO)

Izvor: BKTV News, 22.Jun.2017, 17:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još jedna prerana smrt: U javnost dospela informacija o tragediji poznatog pevača! (FOTO)

Pevač benda "One Direction" danas je saopštio da je njegov otac izgubio bitku sa rakom.

Danas je svetom odjeknula tužna vest da je očuh pevača grupe "One Direction" Hari Stajls, preminuo u 57. godini života posle duge borbe sa opakom bolešću.

#RIPRobin this is so heartbreaking. He was a beautiful person. He really was a second father for Harry & Gemma. Sending all my love. pic.twitter.com/CxAaami2lM

Kako prenosi britanski list "The Sun", očuh popularnog >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << pevača Robin Tvist izgubio je tokom ove nedelju bitku sa opakom bolešću, rakom.

Harijev agent javnosti je potvrdio informaciju o smrti i istakao da porodica moli medije da u ovim trenucima poštuju njihovu privatnost i imaju razumevanja za situaciju koja ih je nenadano zadesila.

Iznenadni odlazak: Preminuo glumac Bogoljub Mitić Đoša

Robin je, kako pišu strani mediji, bio uz mladog Harija tokom skoro čitavog njegovog odrastanja kao i odrastanja njegove sestre Džeme, a sa njegovom majkom gospođom En Koks stupio je u brak 2013. godine, nakon višegodišnje romantične veze.

This is so heartbreaking ... ? #RIPRobin #RobinTwist pic.twitter.com/n64Qc6tUW7

Hari je, inače na venčanju bio i kum Robinu Tvistu, a tom prilikom izjavio je da je govor koji je održao u njemu izazvao više nervoze od bilo čega drugog u životu.

Potresna scena ispred kuće nesrećno preminulog Đoše!

Ova vest stigla je samo šest meseci nakon što je Luis Tomlinson, Harijev prijatelj i takođe član grupe One Direction, izgubio majku.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.