Još 10.000 karata za koncert AC/DC

Izvor: B92, 03.Apr.2009, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još 10.000 karata za koncert AC/DC

Novi kontigent od 10.000 karata za koncert legendarne australijske grupe "AC/DC" 26. maja na stadionu "Partizana" biće u prodaji na srpskom trzištu od ponedeljka, 6. aprila, najavio je na konferenciji za novinare direktor produkcijske kuće "Komuna" Petar Vukašinović.

FoNet

"Poznato je da su fanovi iz Srbije u februaru za samo tri sata razgrabili sve ulaznice za dugo očekivani koncert AC/DC, zato smo u dogovoru sa suorganizatorima koncerta povukli 10.000 karata iz >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << inostranstva", kazao je on i dodao da se prodaju samo tribine jer više nema karata za parter.

Prodaja ulaznica za rok spektakl po želji benda ograničena je na četiri po osobi.

Najčuveniji hard rok bend na svetu održaće u našoj zemlji jedini koncert u regionu u okviru evropske turneje koja je počela 18. februara u Oslu a završava se 30. juna u Glazgovu.

Prema rečima Vukašinovića, samo u Nemačkoj bend koji je u karijeri prodao više od 200 miliona primeraka albuma održaće 12 koncerata.

Turneju koja nosi ime izuzetno uspešnog novog albuma "Black Ice" započeli su prošle godine u jesen, krajem oktobra u Americi.

Vukašinović je rekao da će bina na beogradskom koncertu biti široka 26 metara, dubine 20 metara, sa krilima dugačka oko 75 metara, od tribine do tribine.

"Oni dolaze sa 44 kamiona opreme, sa 30 autobusa i veoma su laki što se tiče organizacije, sve će sami uraditi, binu, rasvetu, ozvučenje, pirotehniku koja će biti spektakularna", kazao je on.

Više o ovoj temi: AC/DC 26.maja na stadionu Partizana

Poslušajte AC/DC na B92.fm

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.