Jelena Tomašević: Čast je ponovo pevati sa Bočelijem

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Nov.2022, 11:53

Jelena Tomašević: Čast je ponovo pevati sa Bočelijem

Pop pevačica Jelena Tomašević biće specijalna gošća proslavljenom italijanskom tenoru Andrei Bočeliju na koncertu koji će, uz učešće Simfonijskog orkestra Radio-televizije Srbije, biti održan 24. novembra u Abu Dabiju.

"Imaću ponovo čast da pevam sa jednim od najvećih tenora i najlepših glasova na svetu. Izuzetno mi je zadovoljstvo. Trudiću se da dostojanstveno predstavim našu zemlju", rekla je Tomašević Tanjugu.

Pevačica je bila gošća Bočeliju >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ovog leta na "Belgrejd river festu", kada ih je takođe pratio Simfonijski orkestar RTS-a, i ističe da je taj nastup bio "zaslužan za sve ovo što se dešava".

"Deluje kao neki san. I tada smo imali neki pozitivnu intuiciju da će do zajedničke saradnje ponovo doći, ali niko nije mogao da pretpostavi da će ovoliko brzo", priznala je Tomašević.

Na koncertu u Etihad parku, Tomašević će kao jedna od gošći sa čuvenim pevačem izvesti, kao i u Beogradu, "Vivo per lei" i "Canto de la tierra". Tomašević se ovaj put u solo tački umesto "Gde si bilo jare moje" odlučila za pop klasik "I Will Always Love You".

Pesmu Doli Parton je dodatno proslavilo izvođenje Vitni Hjuston, a Tomašević ju je pevala na početku solističke karijere, kada je 2002. godine pobedila na takmičenju mladih talenata u televizijskoj emisiji "3k dur".

Nastup uz Bočelija za Tomašević "ogromna čast i odgovornost".

"Zato što ne samo ja, nego i Simfonijski orkestar RTS-a, predstavljamo našu zemlju u svetu na takvoj pozornici kakva će biti u Abu Dabiju. Mislim da ne postoji lepši način da predstavimo našu kulturu, zemlju, podneblje i ceo region", napomenula je Tomašević.

Pošto će nastupati u iste večeri kada i naša fudbalska reprezentacija počinje utakmicom sa Brazilom učešće na Svetskom prvenstvu u Kataru, Tomašević je rekla da je fantastično što se na tako maloj vazdušnoj razdaljini dešavaju "dve velike i krupne stvari za našu zemlju".

Tomašević će za reprezentaciju Srbije navijati svim srcem da prođu dalje.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Tomašević: Čast je pevati sa Bočelijom

Izvor: Nezavisne Novine, 22.Nov.2022

BEOGRAD - Pop pjevačica Jelena Tomašević biće specijalna gošća proslavljenom italijanskom tenoru Andrei Bočeliju na koncertu koji će, uz učešće Simfonijskog orkestra Radio-televizije Srbije, biti održan 24. novembra u Abu Dabiju.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.