Izvor: SEEcult.org, 22.Apr.2012, 01:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jedan dan na Zemlji

Dokumentarni novomedijski film "Jedan dan na Zemlji" (One Day on Earth), nastao od više od 3.000 sati video materijala snimljenog širom sveta, premijerno će biti prikazan 22. aprila u više od 160 država povodom Dana planete. Uz učešće više od 19.000 autora, film "Jedan dan na zemlji" predstavlja svojevrsnu vremensku kapsulu života na Zemlji tokom 24-časovnog perioda.

Nastavak na SEEcult.org...






Povezane vesti

Filmaši snimili "Jedan dan na Zemlji"

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 22.Apr.2012

Na Dan planete u preko 160 država svijeta premijerno se prikazuje film „Jedan dan na Zemlji“. Film je sastavljen od snimaka koje je predalo preko 7.000 ljudi, uključujući i snimke iz cijelog svijeta snimljene u jednom danu.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEcult.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEcult.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.