JEDVA sam se iz te traume IŠČUPALA Ljiljana Stjepanović POSLE OVOG DOGAĐAJA život posvećuje samo sinovima i glumi

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Feb.2024, 21:27

"JEDVA sam se iz te traume IŠČUPALA" Ljiljana Stjepanović POSLE OVOG DOGAĐAJA život posvećuje samo sinovima i glumi

Podelila je detalje iz svojih dana ispunjenih ljubavlju.

Glumica Ljiljana Stjepanović, slavu je stekla različitim pozorišnim, televizijskim i filmskim ulogama. Mnogi je znaju kao Radojku iz serije "Selo gori, a baba se češlja", humorističkog TV ostvarenja Radoša Bajića.

Malo se zna o njenom privatnom životu, a sada govori o braku, godinama posle braka i stavovima kojima se vodila.

Glumica je rođena 1952. godine u Beogradu, a njena porodica >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je želela da ona bude ekonomista. Ipak Ljiljana je otišla svojim putem u upisala "Fakultet dramskih umetnosti".

U tom periodu je bila verena za Bojana Repića, za koga se i udala kada je imala samo 21. godinu. Svog bivšeg supruga upoznala je u srednjoj školi i počeli su da se zabavljaju tada. Nakon šest godina su se razveli, posle mnogobrojnih neslaganja i svađa, kada se razvod pokazao kao najispravniji put.

To je velika trauma i ne bih je nikome poželela. Jedva sam se iz nje iščupala i ne volim ni da se setim tog vremena. Mlada sam se udala, rodila decu, a onda razvela i ostala sama, tako da je sve to za mene bilo trauma. Da sam bila starija, možda bih to drugačije preživela, a ovako sve je bilo bolno i traumatično. Ipak, smatrala sam kako je bolje da deca rastu u miru i s jednim roditeljem, nego u lošoj atmosferi - ispričala je svojevremeno za Story.

Nije krila da se zaljubljivala i nakon braka, ali sinovi su joj bili na prvom mestu, pa se nije ponovo udavala.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.