JAVNA ČITANJA DRAMSKIH DELA

Izvor: kult-URA.com, 27.Feb.2015, 19:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JAVNA ČITANJA DRAMSKIH DELA

U okviru “Francuskih dana” u Nišu, biće održana javna čitanja četiri dramska teksta za mlade frankofonih autora, kao i susret sa dramskim piscima Soniom Kjambreto i Likom Tartarom. Javna čitanja biće održana u ponedeljak, 23. marta, u Pozorištu lutaka, sa početkom od 11h.
Svako javno čitanje prati susret i razgovor sa autorima Soniom Kjambreto i Likom Tartarom, sa kojima će prisutna publika moći da sazna više o njihovom autorskom radu i aktuelnoj pozorišnoj produkciji za mladu publiku u Francuskoj.
Malo poznata savremena frankofona dramska literatura za decu i mlade biće predstavljena tokom četiri dana u mesecu Frankofonije, koji se poklapaju takođe sa obeležavanjem Svetskog dana pozorišta za decu i...

Nastavak na kult-URA.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta kult-URA.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta kult-URA.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.