Izvanredan koncert uprkos gužvi

Izvor: Glas javnosti, 28.Jun.2009, 10:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izvanredan koncert uprkos gužvi

Prostor je bio toliko popunjen da su se ljudi usled nemogućnosti pristupa parteru, preko skela verali na tribine, drugi su se popeli na zidine, a treći, u velikom broju, bili su prinuđeni da prate koncert ispred galerije Prirodnjačkog muzeja, na potezu od Karađorđeve kapije do spoljne Stambol kapije. Uz zvuke njihovih najvećih hitova, posetioci svih generacija, u dobrom raspoloženju, slušali su izvanredan koncert popularne grupe koja ni u jednom trenutku nije odstupila od kvaliteta i stila >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << koji se od njih očekivao.

Vanvremenski hitovi „Nenj Day Has Come“, „Holding Back The Years“, „If You Don’t Knonj Me By Nonj“, „Stars“, „Something Got Me Started“, „Fame“, „For Your Babies“, „Sunrise“, „The Right Thing“ i „Money’s Too Tight To Mention“, „Fairground“ benda koji se jedne letnje večeri „zatekao“ u Beogradu odzvanjali su Tvrđavom na jednoipočasovnom koncertu (uključujući dva bisa) tokom koga je publika svirku pratila tapšanjem u ritmu, plesom i pevanjem, na šta je vođa „Simpli reda“, pevač Mik Haknel više puta odgovorio na engleskom da je „lepa“ i „tako dobra“.

Upravo pomenute pesme je publika najbolje prihvatila, a vrhunac večeri bilo je horsko pevanje refrena balade „If You Don’t Knonj Me By Nonj“ s kojom je koncert završen.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.