Izraelske komedije na Olimpu

Izvor: B92, 09.Jun.2012, 14:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izraelske komedije na "Olimpu"

Festival "Izraelski film pod zvezdama" nastavlja se ovog vikenda projekcijama filmova na letnjoj pozornici Sportskog centra "Olimp” u Beogradu.

"Poslednji svedok" je moderna krimi komedija iz 2001. godine u režiji Odeda Davidova, a scenaristi su Limor Nahmias i Gal Zaid. Glavni lik je policajski kapetan koji je dobio zadatak da čuva jedinog preostalog svedoka na suđenju kriminalnom vođi. Dok drži svedoka pod stalnim nadzorom, kapetan je suočen >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa raspadanjem svog ljubavnog života.

Ovaj film biće prikazan 9. juna sa početkom u 20:30h.

Narednog dana, 10. juna, u isto vreme na programu će biti film "Dinastija Švarc” iz 2005. godine, čiji scenario i režiju zajedno potpisuju Amir i Šmuel Hasfari. To je priča o dve žene koje je spojila borba za pravo da odlučuju o sopstvenoj sudbini u malom gradu, rastrzanom religijskim ekstremizmom, unutrašnjim trivijalnjim sukobima i licemerjem.

Festival "Izraelski film pod zvezdama", koji sa "Olimpom" organizuje izraelska almbasada u Beogradu, svečano je otvoren prošle subote na Kalemegdanu. Ulaz na sve projekcije slobodan, a u slučaju kiše filmovi će biti prikazani narednog vikenda, 16. i 17. juna.

MALU ŠKOLU IZRAELSKOG FILMA KOJU JE ZA VAS PRIREDIO REDITELJ ERAN KOLIRIN MOŽETE PROČITATI OVDE.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Izraelske komedije na "Olimpu"

Izvor: Lajk.ba, 09.Jun.2012

Festival "Izraelski film pod zvezdama" nastavlja se ovog vikenda projekcijama filmova na letnjoj pozornici Sportskog centra “Olimp” u Beogradu.

Nastavak na Lajk.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.