Izložba i humanitarni vašar u Tehničkoj školi Pavle Savić

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Dec.2019, 14:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izložba i humanitarni vašar u Tehničkoj školi "Pavle Savić"

Tehnička škola "Pavle Savić" u utorak i sredu biće mesto zanimljivih dešavanja. U utorak, 16.decembra biće otvorena 42. samostalna izložbe slika dr Uglješe Colića pod nazivom: "Urbani pejzaž". Izložba je nastala kao saradnja između Tehničke škole "Pavle Savić" i Visoke škole strukovnih studija za obrazovanje vaspitača u Novom Sadu.

Dr Uglješa Colić do sada je imao 40 samostalih i preko 50 grupnih izložbi. Učestvovao je na preko četrdeset likovnih kolonija u >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << zemlji i inostranstvu. Izlagao u Francuskoj, Nemačkoj, Rusiji, Italiji, Turskoj, Mađarskoj, BIH i širom Srbije. Radi kao profesor strukovnih studija na Visokoj školi strukovnih studija za obrazovanje vaspitača u Novom Sadu. Svečano otvaranje upotpuniće i muzički program koji će prirediti Igor Zarić, a publici će se obratiti magistar crtanja i likovni pedagog Jasmina Knežević.

U sredu će se u istoj školi održati humantirani novogodišnji vašar od kog će prihod biti namenjen za decu u Dečjoj bolnici. Učenici će od 10 do 16 časova prodavati proizvode đačkih kompanija, dok će se od 12,30 održati muzičko-scenski program u kojem učestvuju učenici Baletske škole, polaznici plesnog studija "Point dens studio" i učenici Muzičke škole "Mjuzik harmoni". Sav prihod biće namenjen za kupovinu paketića za Dečju bolnicu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.