Izlozba Letnji Sjaj

Izvor: facebook.com, 07.Jun.2011, 16:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izlozba "Letnji Sjaj"

Treća po redu izložba “Sjaj u Lavi” u organizaciji Udruženja United Artists biće održana 11. i 12. juna od 13 do 20 h pod pokroviteljstvom Lava bar-a koji se nalazi u Ulici Kneza Miloša 77, Beograd.
Posetioci ove manifestacije biće u prilici da vide ručno izrađen unikatan nakit, accessoare, garderobu i upotrebne predmete preko 100 talentovanih umetnika.
Značajno učešće u izložbi i ovoga puta zauzeće kreativna radionica “Leptirić” koja je okupila sedam hrabrih devojaka sa intelektualnim poteškoćama i omogućila im da ispolje svoju kreativnost. Radionica “Leptrić” pored angažovanja sedam talentovanih drugarica ima za cilj da omogući samozapošljavanje i drugih kreativnih osoba koje su ometene u razvoju. Ovo je jedinstveni projekat na našem području, čije pionirske korake svakako treba ispratiti i podržati.
Specijalan gost trećeg po redu Sjaja u Lavi stiže nam iz zemlje vina i ljubavi - Francuske. Njegovo ime je Maxime Castera i on će ekskluzivno za ovu priliku predstaviti beogradskoj publici svoj brand “Brick Scientist”. Ovaj talentovani umetnik bavi se izradom jedinstvenih predmeta od Lego kockica. U okviru njegove kolekcije moći ćete da uživate u portretima, preko unikatnih predmeta za ukras eneterijera, do raznih drugih upotrebnih sitnica kao što su usb drive-ovi, privesci za ključeve i slično.
Uz svetlucave iskre đinđuva dobro dođe malo muzike i dobre zabave, te će prisutne goste svojim nastupom uveseliti devojke iz grupe Tribalica. Ova plesna trupa je prepoznatljiva po snažnim i elegantnim pokretima inspirisanim folklornom umetnošću Balkana, Bliskog Istoka, Afrike, Indije i drugih zemalja. Tribal fusion je u svetu veoma poznat i popularan stil plesa. Ovaj zavodljivi ples u kombinaciji sa modernim zvucima elektronske, etno, gotik ili džez muzike daje kao rezultat izuzetan scenski spoj različitih kultura koji je do sada najveći deo publike ostavljao bez daha.
Maštoviti dizajneri iz radionice Jazz Fashion, Koko Daš, kao i Milan Ilić Yoladin polako ali sigurno ostaju bez premca kada je kreativnost u pitanju, te su i ovog puta u skladu sa svojom reputacijom specijalno za vas, udruženim snagama, pripremili novu riznicu unikata, za koju verujemo da nijedna dama neće odoleti da poželi makar jedan komad u svojoj privatnoj kolekciji.
Kako ovaj “vikend- izlet” ne bi prošao isključivo u duhu suvoparnog šopinga, rajska bašta Lava bara biće otvorena i spremna da usliši želje čak i najesktremnijih hedonista.
Ne propustite priliku da obradujte i zadovoljite sva svoja čula! Posetite ovo dvodnevno krstarenje i bezbrižni uplovite u očaravajuće vode sjaja, glamura i orijenta!
Prijatelji projekta: Dom Dizajna Fond i Udruženje Unikatna Umetnost

Nastavak...