Izašao trejler za novu seriju: Podseća na Indijanu Džonsa VIDEO

Izvor: B92, 15.Feb.2024, 09:16

Izašao trejler za novu seriju: "Podseća na Indijanu Džonsa" VIDEO

Netfliks je nedavno objavio trejler za svoju novu avanturističku seriju pod nazivom "Bandidos", koja će početi da se prikazuje 13. februara na striming servisu.

Radnja prati grupu lopova, predvođenu likovima poput Migela (Alfonso Dosal), Lilí (Ester Espósito), i Vilsona (Huan Pablo Medina), koji kreću na opasnu pustolovinu na Karibima kako bi pronašli izgubljeno blago otkriveno putem drevne karte.

U sedam epizoda serije, uz već spomenute glumce, pojaviće se >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i Mabel Kadena, Andres Baida, Nikolás Furtado, Sara Nikols, Luis Gerardo Méndez i Bruno Bičir. Trejler je izazvao oduševljenje među gledaocima, pri čemu su mnogi u komentarima rekli da ih serija podseća na serijal o Indijana Džonsu.

.

Ljudi su pohvalili kombinaciju avanture i adrenalina. Takođe su uporedili seriju sa popularnim "Uncharted".

Komentari ne prestaju da se nižu, a mnogi su izrazili svoje oduševljenje zato što će se u seriji naći glumica Ester Espósito, obećavajući da će gledati seriju samo zbog nje.

Sudeći prema reakcijama, "Bandidos" privlači pažnju publike i obećava da će biti jedna od najpopularnijih mini-serija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.