Izašao trejler za nove Transformerse: Evo šta nas očekuje VIDEO

Izvor: B92, 28.Apr.2023, 19:49

Izašao trejler za nove Transformerse: Evo šta nas očekuje VIDEO

Najnoviji trejler za Transformerse, Rise Of The Beasts, koji je u samo jednom danu prikupio 12 miliona pregleda, prikazuje puno automobilske akcije i, naravno, neke borbene robote. Radnja novog filma odvija se 1994. godine, a premijera je najavljena za 9. juna.

U trejleru se pojavljuju srebrni Porše 911 (Mirage), Ševrolet Kamaro, Nisan Skyline GT-R i VW Transporter. Optimus Prime zadržava svoj kamionski oblik. Filmski nastavak između ostalog donosi i novog Autobota u liku prelepog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Poršea 911 generacije 964.

Režiju potpisuje Stiven Kejpl Jr., a u konkurenciji ljudske ekipe glavne zvezde su bivši zapovednik Noa, kojeg glumi Entoni Ramos i Elena koja je u filmu muzejski istraživač, a glumi ju Dominik Fišbek.

Ovaj nastavak stiže kao poveznica s TV serijom i donosi Maximalse. Ron Perlman glumiće će gorilu Optimusa Primala, jednog od Maximala, a Mišel Jeo biće soko Erazor. Glavna pretnja u filmu je Unikron, lik koji je bio negativac i u filmu The Transformers: The Movie iz 1986.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.