Izašao novi trejler za seriju The Witcher sa scenom orgija

Izvor: B92, 02.Nov.2019, 16:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izašao novi trejler za seriju "The Witcher" sa scenom orgija

Novi trejer za seriju koji ne prestaje izazivati reakcije

Netflixova adaptacija "The Witcher", utemeljena na romanima Andžeja Sapskovskog biće dostupna na Netflixu krajem godine, najavljeno je uz novi trejer za seriju koji ne prestaje izazivati reakcije.

Ovo je prvi veći trailer nakon tizera koji je Netflix predstavio letos na Komic-Konu. Uglavnom se fokusira na Geraltov odnos s drugim likovima u seriji, ali pokazuje i neke nove i intenzivne akcijske scene. Fanovi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << romana (i megapopularne franšize igara koju su inspirisali) odmah su u trejleru uočili i scenu orgija u pozadini, oko 29. sekunde.

Serija se u potpunosti bazira na knjigama, iako su fanovi već u trejleru uočili referencu na scenu iz hvaljenog RPG-a u kojoj Geralt leži u kadi, a iz koje je nastao i mim na internetu.

Lauren Šmid Hisriš, najpoznatija po serijama "The Umbrella Academy" i "The Defenders", rekla je za Entertejment Viklliju u julu da serija namerno odskače od videoigara. "Oni su išli u jednom smeru, mi zapravo možemo u drugom", rekla je i dodala kako ne želi da otkrije više detalja o prvoj sezoni.

"The Witcher" će na Netflixu biti dostupan 20. decembra

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.