Izašao novi trejler za film Nemoguća misija: Odmazda VIDEO

Izvor: B92, 18.Maj.2023, 18:12

Izašao novi trejler za film Nemoguća misija: Odmazda VIDEO

Tom Kruz je neumoran. To je jedino što se može pomisliti nakon što je najavljen novi nastavak “Nemoguće misije” koji je podeljen u dva dela. “Nemoguća misija: Odmazda – prvi deo” stiže uz novu najavu neverovatnih vratolomija koje izvodi glumac.

U ovom nastavku Itan Hant (Tom Kruz) i njegov IMF tim kreću u najopasniju misiju do sada: da pronađu novo, zastrašujuće oružje koje preti celom čovečanstvu, pre nego što padne u pogrešne ruke.

U igri su >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sudbina sveta i kontrola budućnosti, mračne sile iz Itanove prošlosti se približavaju i smrtonosna trka oko sveta počinje.

Suočen sa misterioznim, svemoćnim neprijateljem, Itan je primoran da shvati da ništa ne može biti važnije od njegove misije, čak ni životi onih do kojih mu je najviše stalo.

Uz njega igraju i Hejli Atvel, Ving Rajms, Sajmon Peg, Rebeka Ferguson, Vanesa Kirbi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.