Izašao je finalni trejler za poslednji film u sagi - Ratovi zvezda: uspon Skajvokera (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Okt.2019, 09:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izašao je finalni trejler za poslednji film u sagi -" Ratovi zvezda: uspon Skajvokera" (VIDEO)

Osim ako se ne predomisle...

Posle više od 40 godina, priča koja je počela s epskom sagom "Star Wars: A New Hope", mogla bi konačno da bude privedena kraju, bar kako se čini u poslednjem trejleru za deveti nastavak franšize.

Sudeći prema trejleru, u filmu će se odigrati poslednji sukob između pobunjenika i imperije, što bi priči moglo dati kraj, bar prema rečima režisera Džej Džej Abramsa. “Znali smo da ovaj film mora da bude kraj. Nismo se šalili”, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ispričao je Abrams za Entertainment Weekly.

Radnja filma "The Rise of Skywalker" ("Uspon Skajvokera") odvija se godinu dana posle radnje prošlog filma, "Star Wars: The Last Jedi". Kajlo Ren i Rej se spremaju na odlučujuću bitku, a drugi članovi pobunjenika, Po Dameron, Fin i BB-8, bore se za budućnost univerzuma. U američkim bioskopima počeće da se prikazuje 20. oktobra.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Stigao trejler za poslednji film u sagi: "Ratovi zvezda - uspon Skajvokera" VIDEO

Izvor: B92, 23.Okt.2019

Fanovi "Ratovi zvezda" dobili su uvid u poslednje poglavlje epske sage o Skajvokerima...Posle više od 40 godina, priča koja je počela s epskom sagom "Ratovi zvezda: Nova nada" (Star Wars: A New Hope), mogla bi konačno da bude privedena kraju, bar kako se čini u poslednjem trejleru za deveti nastavak...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.