Iz Rio Tinta pozvali predstavnike nevladinih organizacija na otvoreni onlajn sastanak

Izvor: Danas, 15.Apr.2021, 12:18

Iz Rio Tinta pozvali predstavnike nevladinih organizacija na otvoreni onlajn sastanak

U cilju nastavka transparentne komunikacije i dijaloga sa svim zainteresovanim stranama, kompanija Rio Sava Exploration d.o.o. (Rio Sava), deo multinacionalne rudarske kompanije Rio Tinto, poziva predstavnike nevladinih organizacija, ali i šire javnosti na otvoreni onlajn sastanak, koji će biti održan u utorak, 20. aprila 2021. godine, u 11 časova.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Kompanija Rio Sava poziva javnost na dijalog oko razvoja projekta Jadar

Izvor: N1 televizija, 15.Apr.2021

Kompanija Rio Sava, deo firme Rio Tinto, saopštila je danas da 21. aprila 2021. godine organizuje otvoreni onlajn sastanak sa predstavnicima nevladinih organizacija (NVO) i šire javnosti o dozvolama za otvaranje rudnika litijuma kod Loznice i studiji izvodljivosti.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.